Dag, ik ben Nell van de Ligt 
 

Ik had jaren last van astma, waarvoor ik steeds meer medicatie moest gebruiken.  Door  de Buteyko-methode ben ik volledig van de medicijnen af en is mijn benauwdheid weg. Wat jammer dat ik dit niet eerder wist.  Maar ik ben heel blij met de positieve verandering, de lucht en ruimte nu.  :-) 

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in lichaam en geest. Ik ben Analytische Dieptepsychologie, trainer en coach. Daarnaast studeerde ik westerse en oosterse geneeskunde (Shiatsu en T.C.M.)  

Adem is de verbinder tussen lichaam en geest. Heel belangrijk dus. Door onze stressvolle maatschappij ademen veel mensen niet ( meer) goed. De Buteyko-methode is een natuurlijke methode om je verkeerde ademhaling en je ademhalingscentrum te resetten, zodat je weer gezond en en met veel energie kunt leven. Een eenvoudige waardevolle techniek die de oorzaak aanpakt en je leven daadwerkelijk kan veranderen dus!

Met mijn praktijk Ligtpunt.nl  werk ik in binnen en buitenland. Thuis of via skype.  

Ligtpunt Therapie bestaat sinds nu 11 jaar en al die tijd heb ik mij gericht op continue bijscholing. Ik volg de nieuwste ontwikkeling en train mijzelf vanuit verschillende invalshoeken om mij en jou als mens te helpen ontwikkelen. Ik krijg vaak te horen dat mijn klanten mijn brede achtergrond, uitgebreide theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring waarderen. Lees hieronder enkele reviews waarin mijn klanten hun ervaringen beschrijven.

Klik hier voor een overzicht van de opleidingen die ik heb gedaan.